
مدت زمان
مطالعه این
مقاله
4 دقیقه
ایندکس دستی در گوگل از کارهایی است که تمامی وبمسترها یا تولیدکنندگان محتوای یک وب سایت باید آن را انجام دهند. به طور کلی، ایندکس نشدن محتواها و مطالب یک وب سایت، باعث می شود تا شما نتوانید ترافیک، بازدید، کلیک، رنک و … مناسبی در نتایج جستجوی گوگل دریافت کنید.
البته ربات گوگل از طریق لینک های موجود، مطالب جدیدی که در وب سایت ها منتشر می شود را پیدا می کند و سپس آن ها را کراول می کند. بعد از کراول کردن، این مطالب جدید را ایندکس کرده و با توجه به تطابق آن ها با اصول سئو سایت، رنکی برایشان در نظر می گیرد.
ایندکس دستی در گوگل چیست؟
حال، نکته این است که اگر شما زودتر از اینکه ربات گوگل صفحه جدید شما را پیدا کند، به آن اطلاع بدهید، چه اتفاقی می افتد؟ آیا این مسئله به نفع وب سایت شما است یا به آن آسیب وارد می کند؟
برای پاسخ به این دسته از سوالات که ایندکس دستی در گوگل چیست و آیا تاثیر مثبتی در روند فعالیت های وب سایت دارد یا خیر، تحقیقی در این زمینه انجام دادیم و در آخر به این پاسخ رسیدیم:
ایندکس دستی مطالب در گوگل هیچ ضرری برای وب سایت شما ندارد و در حقیقت همینکه شما به خزنده گوگل کمک کرده اید که روند ایندکس و کراول کردن مطالب وب سایت ها را با سرعت بالاتری به پیش ببرد، اهمیت بسیار زیادی دارد.
اما یک نکته وجود دارد؛ متوجه شدیم که بعد از ایندکس دستی در گوگل، رنکی که این موتور جستجو به وب سایت شما می دهد واقعی نیست و در مدت زمان بسیار کوتاهی شما شاهد افت رنک صفحه مورد نظرتان خواهید بود.
البته نگران نشوید؛ این نشان دهنده پیشرفت شما است. گوگل متوجه می شود که شما قصد کمک به خزنده اش را دارید. به همین منظور، گوگل هم تصمیم میگیرد به وب سایت شما کمک کند! در ابتدا رنک بالاتری نسبت به آنچه که در واقعیت باید داشته باشید، به شما می دهد و با توجه به بازخوردی که کاربران به وب سایت شما نشان می دهند، تصمیم نهایی خود را می گیرد؛ اینکه آیا صفحه شما باید در جایگاهش باقی بماند یا اینکه باید افت رنک داشته باشد.
بنابراین اگر قصد قرار دادن ایندکس دستی مطالب در استراتژی سئو سایت خود دارید، پیشنهاد می کنیم که به شدت بر روی بهبود تجربه کاربری هم کار کنید. اگر بتوانید در مرحله ای که گوگل در حال تست گرفتن از شما است، موفق شوید، رنک خود را حفظ می کنید و در دراز مدت شاهد افزایش رنک کلی وب سایت خود به شکل چشمگیری خواهید بود.
حالا وقتشه! اینو بخون: آموزش سئوپیشنهاد نویسنده این است که اول مقاله بالا را خوانده و سپس ادامه این مقاله را بخوانید.
چگونگی ایندکس دستی در گوگل
برای ایندکس دستی مطالب نیاز است که یک حساب کاربری گوگل سرچ کنسول داشته باشید. اگر ندارید، پیشنهاد می کنم همین الان این صفحه را ترک کرده و یک حساب سرچ کنسول برای خود درست کنید!
کنسول جستجوی گوگل به شدت می تواند به بهینه سازی وب سایت شما کمک کند. بدون آن سئو وب سایتتان روند خوبی را طی نخواهد کرد.
ادامه ماجرا؛ بعد از اینکه یک محتوا را در وب سایت خود منتشر کردید، سریعا وارد حساب گوگل سرچ کنسول خود شوید و بر روی URL Inspection کلیک کنید. URL صفحه ای که منتشر کرده اید را در این بخش وارد کنید. شما باید با پیغام زیر روبرو شوید:
این پیغام به شما اعلام می کند که URL صفحه مورد نظر در گوگل ایندکس نشده است. تنها کاری که باید برای ایندکس دستی در گوگل انجام دهید، کلیک بر روی Request Indexing می باشد.
اکنون شما سریع تر از حالت عادی در لیست گوگل برای ایندکس شدن قرار گرفته اید. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که URL صفحه را به هیچ وجه تغییر ندهید. چراکه گوگل URL ابتدایی را پیدا نمی کند و این مسئله سبب می شود تا یک قدم به جریمه شدن نزدیک تر شوید.
شما همچنین می توانید با استفاده از این قسمت، مشکلات مربوط به صفحه مورد نظر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید. خطاهایی مثل موبایل فرندلی نبودن، بلاک شدن فایل robots.txt، مشکلات دسترسی به وب سایتتان و … در این قسمت به شما نشان داده می شود.
یک نکته ساده؛
هر زمان که تغییری در یک مطلب ایندکس شده در وب سایت خود به وجود آوردید، سریعا همین مراحل ایندکس دستی در گوگل را دوباره طی کنید. بسیاری از صفحاتی که رنک های برتر نتایج جستجوی گوگل را دارند، از این تکنیک استفاده می کنند؛ یعنی:
- صفحه مورد نظر را مرتبا بروز رسانی می کنند
- سریعا به صورت دستی درخواست ایندکس مجدد از گوگل می کنند
اگر بتوانید دیگر اصول بهینه سازی سایت را به همراه این دو اصل در فعالیت های خود پیاده سازی کنید، به جرأت می توانم بگویم رنک یک گوگل را برای عبارت کلیدی آن صفحه در مدت زمان کوتاهی به دست خواهید آورد.
سخن آخر
به همین سادگی شما می توانید به صورت دستی مطالب جدید وب سایتتان را در گوگل ثبت کنید. در صورت بروز هرگونه مشکل یا مواجه شدن با هرگونه خطائی، حتما آن را با ما در میان بگذارید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
11 نظر در مورد مقاله “ آموزش ایندکس دستی مطالب در گوگل ” ثبت شده است
سلام. الان که ایندکس دستی غیر فعال شده از چه راهی می تونیم لینک های جدید رو دستی توی گوگل معرفی کنیم ؟
سلام ممنون بخاطر راهنماییتون الان صفحاتم نسبت به قبل با سرعت بیشتری ایندکس میشن.
آیا محدودیت روزانه برای تعداد ایندکس دستی وجود دارد؟
سلام من واقعان نمیدونستم که ضرر داره یا به نفع وبسایتم هست از مطالبتون ممنونم
سلام مهندس قبلا 5 مطلب روی نشانی سایتم میومد (بقیش نمیومد) بعد از اینکه مطالبو ایندکس کرد خیلی خوب تا 5 صفحه(50 مطلب بالا اومد) ولی از اون موقع هر چی ایندکس میکنم نمیادثابت مونده
برای رفع این مشکل راه حلی وجود داره؟
خیلی ممنون
دیدگاهتان را بنویسید
پیام شما بلافاصله پس از ثبت برای مدیران سایت ارسال می شود
در جدیدترین بروزرسانی سرچ کنسول گوگل ، قسمت URL Inspection به صورت موقت غیرفعال شده .