تصاویری دیدنی از روش خشک کردن خرمالو

برداشت خرمالو، میوه محبوب پاییز، در کشورهای مختلف دنیا در حال انجام است؛ این میوه خوشرنگ منبع خوبی از پتاسیم، فسفر و ویتامین C است و اما با آن پوست نازک و بافت نرمی که دارد خیلی زود خراب می‌شود.

کشاورزان کشورهای کره، چین و ترکیه اما با روشی خاص خرمالوهایی را که صبح زود برداشت کرده‌اند خشک می‌کنند تا به مدت طولانی‌تری بتوانند عطر و طعم و رنگ زیبای این خوراکی خوشمزه را داشته باشند. این فرآیند آنقدر دیدنی است که پای گردشگران را نیز به این منطقه باز کرده و درآمدی میلیاردی به همراه آورده است.

کشاورزان شهرستان پینگلو در شمال چین ۱۳۰۰ سال است مشغول این کار هستند و خرمالوهای بدون هسته را درسته خشک می‌کنند. دنیزلی ترکیه هم ۸۰دصد از صادرات خرمالوی این کشور را به خود اختصاص داده؛ خرمالوهای خشک همیانگ در کره جنوبی که مورد علاقه پادشاه گوجونگ، آخرین پادشاه سلسله چوسان بوده، به عنوان میوه خشک گرانبها و لوکس دوران پادشاهی شناخته می‌شود.

برای تهیه خرمالوی خشک، به طور سنتی باید قبل از رسیدن میوه، پوست آن را جدا می‌کنند. در طب شرقی این میان وعده شیرین در کاهش سرفه و ایجاد خلط و رفع اسهال کودکان نیز مفید است.

منبع: همشهری آنلاین


تماشاخانه


ببینید| تاریخ سازی داوران زن در جام جهانی فوتبال




ببینید| تاریخ سازی داوران زن در جام جهانی فوتبال

logo-vid


ببینید | افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با حضور مورگان فریمن


logo-vid
فیلم های دیگر

15 سال پیش در چنین روزی

نظر شما !!