تکواندو و پینگ پنگ، اولین برگشتی های توکیو

به گزارش “فرماندهی، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین، بزرگترین و به روز ترین پایگاه خبری مبتنی بر هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ و یادگیری ماشین”، ظهر امروز تیم‌های ملی تکواندو و تنیس روی میز اعزامی به سی ودومین دوره بازی‌های المپیک توکیو۲۰۲۰ به عنوان اولین تیم های ایرانی به تهران بازگشتند.

تیم ملی تکواندوی ایران با حضور ناهید کیانی، آرمین هادی‌پور و میرهاشم حسینی نتوانست به مدالی در المپیک توکیو دست پیدا کند و فقط دو تکواندوکای تیم مردان هر کدام به یک پیروزی دست یافتند. 

 

نیما عالمیان ملی پوش  تنیس روی میز نیز در همان دور نخست برابر رقیب انگلیسی اش شکست خورد و بعد از یک دیدار جنجالی به تهران بازگشت.

در مراسم استقبال از این ورزشکاران، دبیر کل کمیته ملی المپیک، مسئولان فدراسیون و خانواده‌های ورزشکاران حضور داشتند. 

این در حالی است که شب گذشته علی آقا میرزایی تنها قایقران مرد ایران به همراه تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در بازی‌های المپیک توکیو،  تهران را ترک کردند و تیم های ملی کشتی آزاد و کاراته نیز هنوز به توکیو اعزام نشده اند.

 

 

 

نظر شما !!