طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای فوق العاده آسان و خوشمزه

دستور تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای خوشمزه 
اگر به دنبال تنوع و ترشی جدید سر سفره شامتان هستید ، ترشی قارچ و فلفل دلمه انتخاب بسیار مناسب و خوشمزه ای است. در این مطلب شما را با چند دستور تهیه این ترشی خوشمزه و جدید آشنا می کنیم.

اگر از ترشی های تکراری خسته شده اید و میخواهید مزه جدیدی را امتحان کنید ، ترشی قارچ و فلفل دلمه ترکیب بسیار مناسبی برای تنوع سر سفره های شما محسوب می شود. 

برای طعم دار کردن این ترشی میتوانید از انواع سبزیجات ، سیر ، پیاز ، ادویه و فلفل استفاده کنید.

اگر میخواهید ترشی قارچ و فلفل دلمه مجلسی داشته  باشید بهتر است از قارچ های دکمه ای کوچک استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نداشته باشید و حتما از فلفل دلمه ای قرمز در ترکیب ترشی استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشید. 

ترشی قارچ و فلفل دلمه
مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه  

قارچ     1 کیلو 
 فلفل دلمه رنگی     نیم کیلو یا 250 گرم
 نمک     1 قاشق غذا خوری
 زردچوبه      1 قاشق غذا خوری
 فلفل قرمز خشک خرد شده     1 قاشق غذا خوری 
 پیاز کوچک یا یک حبه سیر    یک عدد 
 نعنا و جعفری خشک     به میزان لازم 
سرکه     به میزان لازم
 

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه
فلفل دلمه و قارچ را خلالی خرد کنید ، پیاز و سیر را اضافه کنید و داخل شیشه مناسب بریزید.

نمک ، فلفل و زردچوبه رویشان بپاشید و سبزی خشک رویشان بریزید. 

روی شیشه ها را با سرکه پر کنید و درشان را ببندید و در یخچال نگهداری نمایید. 

بعد از 2 هفته ترشی شما آماده است. 

ترشی قارچ و فلفل دلمه ای 
مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه ای  

فلفل دلمه ای ( رنگ های دلخواه )       ۲ عدد
قارچ     ۳۰۰ گرم
سیر     ۴ حبه
سرکه سفید    ۱ و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
نمک    ۱/۲ قاشق چای خوری
 فلفل سیاه    ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای فوق العاده آسان و خوشمزه 

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای ها را روی شعله پخش کن یا داخل فر کباب کنید و به شکل دلخواه خرد نمایید. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و در قابلمه بریزید و 6 قاشق غذاخوری سرکه و 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه نمایید و 2 دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید و سپس آبکش کنید. 

همه مواد را مخلوط کرده در شیشه ای تمیز بریزید و رویش را با سرکه پر کنید و در صورت تمایل کمی نمک اضافه کنید. 

میتوانید از سبزی دلخواه و ادویه ترشی و چند عدد فلفل سبز تند در ترکیب این ترشی خوشمزه استفاده کنید. 

در ظرف را ببندید و دور از نور خورشید نگهداری نمایید. 

یک هفته بعد ترشی شما آماده است. 

ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج
مواد لازم ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج  

قارچ    ۱ کیلو گرم
هویج نگینی خرد شده     ۲ فنجان
فلفل دلمه نگینی خرد شده    ۲ فنجان
نمک      ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه    ۲ قاشق غذا خوری 
سرکه سفید    ۲ فنجان
 سرکه بالزامیک     ۱/۲ فنجان

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای فوق العاده آسان و خوشمزه

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه و هویج
قارچ ها را به 2 – 4 قسمت تقسیم کنید و درون قابلمه ای در حال جوش با نیم لیتر آب  و 1 قاشق مربا خوری سرکه بریزید و 20 دقیقه بجوشانید. 

بعد از 10 دقیقه هویج ، نمک ، فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. 

سرکه سفید و بالزامیک و فلف دلمه را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بجوشانید. 

سرکه را در کاسه ای شیشه ای بریزید و بگذارید سرد شود سپس در ظروف شیشه ای بریزید و در شیشه را ببندید و به مدت 10 دقیقه در حمام آب گرم قرار دهید.

ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه 
مواد لازم ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه   

قارچ دکمه ای ریز       1 کیلو
 آب    2 لیتر
 نمک     به میزان لازم 
سرکه    2 لیوان
 فلفل دلمه ای سبز     1 عدد
 سیر    5 عدد
 فلفل سبز تند    4 عدد 
آبلیمو    به میزان لازم

طرز تهیه ترشی قارچ و فلفل دلمه ای فوق العاده آسان و خوشمزه

طرز تهیه ترشی قارچ دکمه ای و فلفل دلمه

برای تهیه این ترشی از قارچ های دکمه ای ریز استفاده کنید تا نیازی به خرد کردنشان نباشد و ظاهر زیباتری داشته باشند.

قارچ ها را خوب بشویید و در آبکش بریزید و کمی آبلیمو رویشان اسپری کنید که سیاه نشوند و 2 ساعت کنارب بگذارید تا آب اضافه شان کاملا گرفته شود.

یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک به آن اضافه کنید.

فلفل دلمه را به صورت نواری خرد کنید. 

سیر را پوست بگیرید و کناری بگذارید.

فلفل سبزها را بشویید و یک ربع در آبکش بگذرید آبش گرفته شود. 

داخل شیشه ها تعدادی قارچ بریزید و رویش چند نوار فلفل دلمه یک عدد فلفل سبز و یک عدد سیر بگذارید و به همین ترتیب شیشه ها را کاملا گرم کنید.

آب جوشیده را با نسبت 1 به 2 به همراه سرکه روی مواد بریزید به طوری که سرکه روی قارچ ها را بپوشانید.

در شیشه را ببندید و به مدت 3 هفته در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. 

منبع: بیتوته

نظر شما !!