طرز تهیه صابون زردچوبه؛ صابون ضد پیری

شیوه تهیه صابون زردچوبه در منزل

چنانچه بتوانید این صابون را در خانه درست کنید به علت اینکه از مواد مرغوب تر استفاده می کنید اثر آن بر روی پوست بیشتر است همین طور می توانید در شیوه تهیه صابون زردچوبه از اسانس دلخواه خود برای به وجود آوردن عطر بهتر استفاده کنید، در ادامه مطلب با شیوه تهیه صابون زردچوبه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای ساخت صابون زردچوبه

– پایه صابون

– جو دو سر 1 قاشق غذا خوری 

– زردچوبه 1 قاشق چای خوری

– اسانس معطر (مثل اسانس آویشن، لیمو یا اسطوخودوس) 2 قاشق چای خوری

– روغن های اصلی (مانند روغن زیتون) 2 قاشق چای خوری

– قالب مستطیلی سیلیکون

– قاشق چوبی یا پلاستیکی

مراحل تهیه صابون زردچوبه

اول پایه صابون را به مکعب های 2 سانتی متری تقسیم کنید، این کار سبب می شود که آسان تر ذوب شوند.

برای تهیه پایه صابون می توانید از پودر صابون یا صابون ذوب شده استفاده کنید و برای درست کردن صابون ذوب شده می توانید از پایه صابون هایی که در داروخانه ها وجود دارد استفاده کنید.

شما می توانید از هر پایه صابونی که بخواهید استفاده کنید، به طور مثال متداول ترین آن ها پایه صابون گلیسیرین است ولی بهتر است از پایه صابون شیر بز و یا کره درخت روغن قلم استفاده کنید.

پایه صابون ها را داخل یک کاسه شیشه ای ویژه مایکروویو بگذارید و کاسه را در مایکروویو قرار دهید. 15 تا 30 ثانیه مکث داشته باشید تا پایه صابون ذوب شود. دو یا سه بار این کار را انجام دهید و میان هر وقفه پایه صابون را هم بزنید.

زردچوبه را درون مایع بریزید و به طور کامل هم بزنید. این صابون رنگ زرد طلایی روشن خواهد بود. چنانچه می خواهید رنگ آن پررنگ تر باشد، می توانید زردچوبه را قدری بیشتر اضافه کنید.

در این مرحله اسانس های معطر و روغن های اصلی را به مخلوط بیفزایید.

همین طور می توانید تنها یک نوع روغن یا ترکیبی از 2 تا 3 روغن با عطرهای خاص استفاده کنید.

بهترین مورد اسانس لیمو و اسطوخودوس است. همین طور اسانس آویشن سازگارترین مورد برای ترکیب با زردچوبه است.

اگر بخواهید صابون عطر لطیف تری داشته باشد کمتر از روغن های اصلی استفاده کنید.

تهیه صابون زردچوبه با فرآیند سرد
– چنانچه دوست داشته باشید از چای سبز استفاده کنید، آن را از شب قبل دم کنید. یک پارچ را با 15 اونس (425.243 گرم) آب پر نموده و دو عدد چای سبز کیسه ای به آن بیفزایید. پارچ را یک شب در یخچال قرار دهید. صبح روز بعد کیسه های چای را فشار دهید و آنگاه آن ها را دور بریزید.

منبع: بیتوته

نظر شما !!