
محسن تقیزاده در گفتوگو با خبرنگار فر ماندهی در کاشان ، ضمن اشاره به فعالیت مجوزدار یک شرکت داروسازی از گیاهان دارویی در کاشان اظهار داشت: اخیراً نیز یک شرکت دیگر در آران و بیدگل مجوزهای لازم را اخذ کرده است اما هنوز داروهای تولیدی روانه بازار مصرف نشده است.
وی با بیان اینکه تفویض اختیارات خوبی در زمینه داروهای فرآوری گیاهی و سنتی صورت گرفته است، افزود: ما در کاشان 105 باشگاه بدنسازی و عطاری در کاشان داریم به نحوی که حدود 60 تای آن عطاری و مابقی باشگاههای بدنسازی هستند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اشاره به عدم ساماندهی عطاری ها در کاشان ابراز داشت: متاسفانه در شرایطی که عطاریها ساماندهی نشده بود برخی داروهای غیرمجاز در این واحدها به فروش میرسید که خوشبختانه با برخوردهای قانونی صورت گرفته از بروز تخلفات تا حد زیادی جلوگیری شد.
وی از تشکیل هفت پرونده تخلف واحدهای عطاری در سال گذشته خبر داد و گفت: امسال به دلیل کنترلها و نظارتهایی که صورت گرفته بود تخلفات در حداقل بود به نحوی که حدود 100 مورد بازدید و نظارت از عطاریهای سطح شهرستان کاشان صورت گرفت و ار این رو در مورد عطاریها و آرایشی بهداشتی اقدامات قابل توجهی صورت گرفته است.
تقیزاده از تشکیل پرونده چهار پرونده تخلف ویژه عطاریها در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: بر اساس قانون هیچ پزشکی اجازه فروش دارو در مطب را ندارد اما برخی تخلفات زیرزمینی در زمینه فروش دارو وجود دارد در حالی که با برخوردهای صورت گرفته این تخلفات به حداقل کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام/801/ی